Камелия Иванова Ендофера процедури

Камелия Иванова

На каква технология е базирана тази авангардна терапия?

В основата на метода EndoSphеres Therapy е уникална разработка – компресивна микровибрация, осъществена благодарение на цилиндричен накрайник с 55 въртящи се силиконови сфери, разположени във вид на „пчелна пита“, с честотата на въртене от 40 до 355 Hz. Вибриращите силиконови сфери заедно със създаваната компресия върху тъканите води до своеобразна „съдова гимнастика“, активира микроциркулацията и подобрява кръвообращението.

Защо да изберем EndoSphеres Therapy?

Процедурата предлага синергична комбинация от действия:

• Активиращо – въздейства върху тонуса на лицевите мускули, което оказва повдигащ ефект върху лицето и променя изражението му. По този начин се избягва гравитационната птоза на меките тъкани на лицето, а именно хлътване, увисване и спадане на горния клепач.

• Лифтиращо – стягащ ефект в зоните на челото, скулите, лицевия контур, шията и деколтето.

• Дрениращо – премахване на тъмни кръгове и подпухналост в областта на околоочния контур.

• Стимулиращо действие – подобрява функцията на фибробластите и активира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Освен това EndoSphеres Therapy насища клетките с кислород, повишава кожната еластичност и блясък, изглажда фините линии и ремоделира лицевия контур.

Може ли EndoSphеres Therapy да се съчетава с други процедури?

Терапията EndoSphеres Therapy не изисква в изпълнението си използване на конкретен бранд козметика (всичко зависи от индивидуалния подход на козметолога). Тъй като подпомага по-доброто пенетриране на активните съставки, EndoSphеres Therapy се съчетава чудесно с мезотерапия, фотоподмладяване, кислородна терапия и други естетични процедури за постигане на по-бързи и категорични резултати. 

Колко трае терапията и какъв е препоръчителният брой процедури?

Терапията може да бъде с различна продължителност – от 30 до 75 минути, а препоръчителният курс е 6–12 процедури в зависимост от индивидуалните нужди на клиента. Видимият ефект настъпва още след първата процедура, но постигането на терапевтичен резултат се осъществява след 3-4-тата седмица, тъй като е необходимо време, за да се стимулира синтеза на нов колаген.

Endospheres Therapy Bulgaria