Inspire Beauty Center

 

Адрес:

ул. Хан Аспарух 37, София

Телефон: 089 672 5745

Работно време: Понеделник – Неделя: 9.00 – 20.00ч.

Избрах Ендосферата за моя козметичен салон, ръководейки се от нейната абсолютна безопасност и видимите резултати, които се задържат във времето. За разлика от много други апаратни процедури за оформяне на тялото, при Ендосферата противопоказанията са сведени до минимум – бременност, онкологични и някои кожни заболявания, а резултатите са наистина видими и трайни. Още след първата процедура усещането за лекота в тялото е осезаемо, а още по-хубавото е, че разликата се вижда и визуално. Това, което установих при работата си с Ендосферата, е че това е най-естественият и безболезнен апарат. След като като потърсих личното мнение на клиентите ми, върху които го приложих ще изложа следните наблюдения:

  • Изключително добре действа върху изхвърлянето на задържаната вода в организма, както и на токсините!
  • За разлика от останалите методи, при които има въздействие на радиочестотни вълни, ултразвук и др. Ендосферата не натоварва черния дроб или ставите им!
  • Лимфодренажът, който се извършва с апарата, им помага да пречистят тялото и най-важното намалява видимо техния целулит!
  • Освен това споделят, че апарата им действа като гимнастика и масажира мускулатурата!
  • Опасенията на моите клиентки бяха в броя на процедурите, защото при останалите апарати има лимит, който задължително трябва да се спазва! Всички те са щастливи от факта, че при този апарат няма лимит и могат продължително време да се поддържат по този начин!
  • Другото, което ме впечатли е, че след първата направена процедура има видим ефект. По-стегната кожа, по-прибрани бричове, по-тонизирани мускули. Терапията с Ендосферата премахва болката в гърба и краката при повечето ми клиенти, стимулира кръвообращението им и има подчертано тонизиращ ефект! Благодарение на стимулиращото мускулите действие, апаратът заздравява основните мускулни групи и подобрява усвояването на кислород и хранителни вещества” – споделя още специалистът.