Endospheres Therapy

РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД ЗА МЛАДОСТ И КРАСОТА!

EndoSphеres Therapy е първият апарат в света, който с помощта на специален сензор разпознава целулитния стадий в зоната, която ще се третира и автоматично инициира процедура с най-подходящите параметри в зависимост от проблемите на конкретния пациент. В накрайника е разположено специално устройство (датчик), което оценява вида на тъканта и енергията, която ще бъде изразходвана в зависимост от морфологията й, както и необходимия брой сеанси. Посредством оптичния панел, разположен в корпуса на накрайника терапевтът се информира за налягането, което трябва да приложи за оптимален резултат. По този начин терапията може да се адаптира спрямо специфичните нужди на всеки пациент.

Апаратът е снабден с 2 накрайника, съответно за тяло и за лице.

Какво представлява компресивната микровибрация?

В основата на метода е компресия вместо вакуум, което гарантира абсолютна безопасност и липса на травми, както и бързо разрешаване на неестетичните проблеми. Компресивната микровибрация се осъществява благодарение на цилиндричен накрайник с 55 въртящи се силиконови сфери, разположени във вид на „пчелна пита“, като честотата на въртене варира от 40 до 355 Hz и може да се контролира. Вибрацията и компресията създават ефект на лимфна „помпа“.

АКТИВИРАНЕ НА

МИКРОЦИРКУЛАЦИЯТА

Вибриращите силиконови сфери заедно със създаваната компресия върху тъканите води до своеобразна „съдова гимнастика“, активира микроциркулацията в третираните зони и подобрява кръвообращението.

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Апаратът създава импулсно и ритмично въздействие, което се предава в зависимост от посоката на въртене на цилиндричния накрайник върху лимфната система. По този начин се стимулира извеждането на излишните течности от организма и се ускорява метаболизма.

ОБЕЗБОЛЯВАЩ ЕФЕКТ

В повечето случаи фиброзният целулит е болезнен при третиране. Компресивната микровибрация, използвана съобразно методиката и специалните програми, въздейства на механорецепторите и намалява или изцяло отстранява болката.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Методът позволява да се отстрани целулит и в напреднал стадий. Използват се компресия и вибрация, а с помощта на мускулите се постига „компресиране“ на зоните с мастни натрупвания, разкъсване на фиброзните капсули и последващо реструктуриране на мастната тъкан.

Ендосфера накрайник сфери лице

В цифри

100%
Неинвазивна процедура
100%
Произведено в Италия
97.8%
Разрешени случая

Клиенти

Endospheres Therapy Bulgaria

Новото мобилно приложение