За Феникс Груп

Високотехнологични решения за подобряване качеството на живот

Феникс Груп, собственост на семейство Кавалети, се управлява на базата на философия, насочена към иновациите, защото „изследванията и всеотдайността към работата са крайъгълните камъни на печелившата компания”. Със съдействието на специализирания си технически персонал, Феникс Груп създава и произвежда оборудване, което дава възможност за извършването на компресивна микровибрация. „Всеотдайността, с която работим, ни позволява да постигнем прецизно позициониране на пазара, където успяваме да обслужваме впечатляващия брой от 250 обекта, в това число козметични, здравни и спа центрове, както и центрове за медицинска козметика и рехабилитация.“, казва Джанлука Кавалети, главен мениджър на Феникс Груп. Компанията е винаги в помощ на центровете, които са избрали да работят с EndoSpheres Therapy, давайки най-доброто от себе си за обслужването на своите клиенти.

Феникс Груп провежда курсове за обучение, които са персонализирани за конкретните клиенти, за да се осигури възможно най-доброто обучение. Курсовете се провеждат в помещенията на клиента и са адресирани към конкретния персонал. Компанията винаги подкрепя своите клиенти, като им предлага планирана помощ и провежда специфични маркетингови действия за насърчаване на тяхната дейност и за подпомагане на развитието им. Центровете, които използват ендосферна терапия, могат да разчитат на подкрепата на солидна компания, както и гаранцията на научно обоснован и доказано ефективен метод.

За Феникс Груп иновациите означават създаване на нови високотехнологични решения, прилагане на научни изследвания и разработки в козметологията, естетичната и рехабилитационната медицина за подобряване на благосъстоянието и качеството на живот. Уредите комбинират механични модули и стилен дизайн с най-усъвършенстваните технологии, които гарантират надвишаващи стандартите качество и експлоатационен живот. Революционният апарат с патентованата си технология компресивна микровибрация твърдо се налага като част от ежедневието на многобройните удовлетворени клиенти и пациенти. Методът на ендосферна терапия чрез компресивна микровибрация представлява нова ера в третирането на естетическите и рехабилитационни патологии. Многобройните изследвания и наблюдения, направени от изследователи и научни групи в медицинските университети в Италия, съобщават изключителни резултати. Сложната операционна система на компресивната микровибрация изцяло ревизира принципите, върху които се основават настоящите методи, използвани за третиране на целулита. В действителност тя замества традиционния мегод „изсмукване-тракционен масаж” на тъканите с компресия и вибрация. Ендосферната терапия е революционна концепция, която гарантира постигането на отлични резултати в третирането на целулита и оформянето на перфектна фигура.

fenix group Ендосфера терапия
fenix group Ендосфера терапия

Клиенти

Endospheres Therapy Bulgaria

Новото мобилно приложение